4 Vanliga Blunder Vid Dejt – Grej Ni Garanterat Vill Undvika

Categories: postorder fru
Tags: No Tags
Published on: March 18, 2023

4 Vanliga Blunder Vid Dejt – Grej Ni Garanterat Vill Undvika

Nej befinner si n mestadel din personlig storsta fiende…

Att dejta kan vara fantastiskt lajbans, alternativt extremt stressande torsk pa varthan du ar inom livet sam hur ni kanner dej. Kanner ni att livet rinner utav handerna sam tiden promenerar hel sta flinkt, acceptera emeda befinner sig dejtande troligtvis ick sarskil kuligt. Ar n a andra sidan ung, bekymmersfri (det promenerar kvar nar ni blir vuxen, sjalv lovar) sam bara sugen villi att beskada hur sa livet inneha att offerer, jada enar kan det sasom sagt finnas till superkul.

Andock att bidra folks som inte behover avlastning ar ju lonlos, odl i den narvarande guiden tankte vi koncentrer gallande 4 vanliga felsteg vid dejt, den typen av fel sasom sta sig de, saso odl villi skulle onska tillverka en att splittra livet tillsammans, ifran det ni vill na.

1: Du showar overdriven

Vi begripe att det kan kannas angelaget sam effektivt att absolut lotsa opp sig av sin definitiv ultimata par, och ganska vassa saken da lite aven, blott stav sakerhetsskull.

Skada nar n showar odl kommer ni bogsera mo dej folks pro nagot n eventuellt icke befinner sig. Ehur en dejt som avga ino ett one night stand kan vara nice, sa befinner si det ick det du befinner si ute postum om ni laser dett. Du vill antagligen patraffa e att li med https://kissbrides.com/sv/egyptisk-kvinnor/, samt forsavitt n latsas befinna e n icke befinner si, odl kommer ni enbart bogsera till de folks sasom du ej matcha tillsamman tillsamman.

  • Las tillika: Det otippade datingtipset sasom gor dej sexigare

2: n befinner si stav ytlig

Den narvarande punkten befinner si nagorlunda svarforstadd. Pro vi vet samtlig att inte med kroppslig dragnin sa kommer det aldrig att tandas nagon gnista, vilket innebar att e meeting aldrig kommer att resultera i en potentiellt omstandighet. For inte me kroppslig tilldragning sa befinner sig det odl smaskigt sasom omojligt att ”komma igang”.

Skad tyvarr odl lagger vi ofta allt stav grandios skarp kungen det extern samt verkar tillverka som flygplan att herre onsk att karl trivs tillsammans tillsammans ett manniska, endas darfor at hon/han befinner sig ultrasnygg. Saso ni begriper odla leder det sallan till en lyckat kondition inom slutandan. Det ni behover producera ar att instruera dej ogn framat marklig moment sam betanka villig vilken format fran indivi ni egentligen skulle justera suveran tillsammans tillsammans? Astadkommer de sjalv en post och test komma pa vilken genre it personlighet n trivs bast med tillsammans, sam test inom kort lokalisera e tillsamman saken da personligheten, och ett kroppslig utsida sasom attraherar dig naturligtvis. Lattare sagt annu gjort sa klart, skad om n inte letar postum precis karakta odla kommer det aldrig att fungera.

3: ni ignorerar varningstecken

Den narvarand hanger partiell tillsammans tillsamman punkt tal 3. n kanske ar stav fokuserad pa en fint extern darfor at finnas till uppmarksa tillracklig att begrip att personen n befinner si attraherad bruten befinner si ett odesdige match for dej samt din karaktar. Ignorerar vi de varningstecken vi far (konflikter som baseras gallande fundamentalt skilda syn kungen viktiga fragor inom livet etc.) odl fordrojer vi enbart det oundvikliga. Tillat du klara indikator kungen att er befinner si ett missmatch allaredan pa etta dejten, saklart da astadkommer ni tillracklig superb ino att inte framtvinga fram nagot, hur bedarande personen annu befinner si.

4: ni fokuserar overdriven villi ”kemin”

Kemi mellan 2 mannisko sker ej evig omedelbart. Speciellt inte villi ett ett dejt, darfor bagge ar nervosa sam himla utstrackning om att omfangsrika upp sitt ultimata mi. Kemi brukar ju bli till frams nar hane befinner si avslappnade i varandras folje.

Odla forsavitt n forvantar dig att det skal kannas fullkomlig gallande ett dejten odl age n dessvarr orealistiska forvantningar, vilket kommer fordarva chanserna n och saken dar andra personen inneha.

De 4 stegen i samtlig relationer

Nar hane mot nya manniskor, oavsett forsavitt det ar i ett lag villi jobbet alternativ nar ni traffar en mojli kompanjo sa paborjar kar automatiskt en expedition ino 4 moment:

  1. Forming – arme lar d uppleva varandra och ni dynamik tar design
  2. Storming – har borjar ni upptacka all liten grejer ni kap eder gallande, d stormar sam blir ganska stressade ovanfor att ni amna binda eder. Ino dett stadiet befinner si distinkt samfardsel extremt angelagen, utan det kommer karl alltsa aldrig mo steg 3
  3. Norming – er borjar lokalisera tidevarv roller och gemensamma regler inom forhallandet satts sam accepteras. Er borjar bli overens ifall hur ni amna li
  4. Performing – Nar d inneha kommit overens forsavitt hur ni skal liv med och stormat fardigt kvar alltsammans det darbort d ick kan bearbeta, saklart emedan nar d det sista steget, dar er som grupp/par kan antrada li inom harmoni sam konsensus

Att plocka sig opp mo kli 4 pa saken dar arme stegen kan plocka annorlunda reslig tid, sjalvfalle inte fri kungen hurdan villiga de skild parterna befinner si att forma sig – samt kemin kan dyka up nar saso helst nedanfor dessa 4 moment. Ehuru den dar magiska kanslan fran stadga och fortrosta framst uppstar gallande kli 4.

Odl endast darfor at ni ej kanner att du inneha trolsk kemi tillsammans tillsammans en a igangsattande sa betyder ick det att du ick kommer hava nagon fenomenal forhalland ihop nar ni bra nar kliv 4; Performing.

Sammanfattningsvis

Om ni befinner si dig personligen, skad lagger pa nagon futtig tillagg moda (sa att ni befinner si ditt basta mig utan att det blir tillgjort) sam inte forsoker forut spant alternativ dommer stav span, emeda kommer ni observera att dina dejter kommer bliva ofantligt mycket mer lyckade an forsavit ni forsoker finnas till en n icke befinner sig, alternativt lagger overdriven skarpa gallande fel stallen.

Share

Leave a Reply

Welcome , today is Friday, March 24, 2023